Hagyomány

2023.09.29. 16:30

Szüreti mulatságok Esztergom térségében

Epölön és Piliscséven is szüreti mulatságot tartanak szeptember 30-án.

Kemma.hu

Epölön tizenegyedjére vonulnak

Tizenegyedik alkalommal rendeznek szüreti felvonulást szombaton Epölön. A gyülekező 13 óra 30-tól lesz a Hősök terén, majd a menet 14 órakor indul a Hegyalja utca, Móricz Zsigmond utca, Petőfi tér útvonalon. A Hősök terén 17 órától fellépnek az epöli óvodások, a Thara Tánciskola, a Csima Hagyományéltető Egyesület, a Holdfény Mazsorett Csoport, a Búzavirág Népdalkör és a Máriahalmi Német Nemzetiségi Tánccsoport tagjai. A szüreti felvonulás délutánján a Tájház is megtekinthető, látogatható. 20 órakor a Közösségi házban jótékonysági bál kezdődik, a bevételt a helyi óvoda kapja.

Bál zárja  csévi szüreti mulatságot

Szüreti felvonulást és mulatságot tartanak szombaton Piliscséven. A Jubileum térről 15 órakor indul a lovas-traktoros menet. A népviseletes, jelmezes résztvevőket a fúvós zenekar a Pincefaluba kíséri, közben megállnak a községháza előtt, illetve a templom előtti téren. 16 óra 30-tól vidám szüreti műsor kezdődik a Pincefaluban felállított rendezvénysátorban. A bál 19 órától kezdődik az XLF együttessel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában