Alkotó energiák!

2023.09.13. 13:35

Rajzpályázat buzdítja alkotó energiák bevetésére a tatabányai óvodás és alsós gyerekeket

Alkotó energiák! címmel rajzpályázatot hirdet Tatabánya MegyeiJogú Város Önkormányzata a tatabányai óvodás gyermekek és alsó tagozatos általános iskolás diákok számára, a környezetvédelem, klímatudatosság, energiatakarékosság témakörében.

Kemma.hu

Alkotó energiák! - pályázat

Forrás: Facebook/TBMJV

A rajzokat minimum A/4-es, maximum A/3-as méretben, bármilyen technikával elkészíthetik a pályázók - olvasható a megyei jogú város közösségi oldalán. A rajz hátuljára kérik az adatok (pályázó neve, életkora, iskolája/óvodája, felkészítő pedagógusának neve) feltüntetését azért, hogy azonosítható legyen az elkészült munka. 

Az elkészült rajzokat Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának recepcióján, vagy a készítő oktatási intézményében lehet leadni. Beadási határidő: 2023.09.20. Eredményhirdetés: 2023.09.22.

A rajzokból kiállítás készül, a legjobb rajzok készítői pedig oklevelet és értékes nyereményeket (pl. energiatudatossági társasjáték, használati tárgyak, kifestők stb.) nyernek. 

Bővebb információ Lengyel István ökomenedzsernél kérhető a [email protected] e-mail címen, vagy a +36 70 682 0375 telefonszámon keresztül, valamint a város honlapján. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában