Rajzolni jó

2023.09.05. 12:57

Nyári sportélményeim címmel rajzpályázatra hívja az általános iskolásokat a Tatabányai Sport Club

„Szeretsz sportolni? - oszd meg velünk élményeidet!” - áll a Tatabányai Sport Club pályázatának felhívásában.

Kemma.hu

A Tatabányai Sport Club rajzpályázatot hirdet általános iskolás diákok részére „NYÁRI SPORTÉLMÉNYEIM!” címmel. Ormos Marianna, a TSC szervezési igazgatója így fogalmazott közleményükben:

Csatlakozva a Nemzeti Sporthét és a Sportegyesületek Országos Szövetsége eseménysorozatához, az általános iskolás diákokat a tanév kezdésekor nyári sportélményeik megörökítésére kérjük. Választhatnak bármilyen technikát, rajzolhatnak vagy akár festhetnek is. Ezúton szeretnénk kérni a szülőket-pedagógusokat, hogy legyenek segítségünkre és juttassák el hozzánk az alkotásokat.

A művekhez tehát választani lehet bármilyen technikát, tehát a nevezők rajzolhatnak ceruzával, filctollal, zsírkrétával, vagy akár festhetnek is A3-as vagy A4-es méretben.

Fontos, hogy a rajzok hátoldalára a nevezők írják rá a nevüket, születési évüket és az iskolájuk nevét, emellett pedig kerüljön rá az e-mail címük, valamint a szülők telefonszáma is. A díjátadás pontos helyszínéről és időpontjáról a díjazott pályamunkát beküldő gyermeket ugyanis a megadott telefonszámon és címen értesítik majd.

A legjobb alkotók értékes jutalmakat vehetnek át. A pályázat beküldési határideje szeptember 15., az ünnepélyes díjátadóra pedig szeptember 23-án délután, a TSC Családi nap keretében kerül sor.

A pályaműveket az alábbi címre kérik a szervezők megküldeni:
Tatabányai Sport Club
2800 Tatabánya Szent Borbála út 11.
A borítékon kérik feltüntetni: „Nyári sportélményeim!” rajzpályázat

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában