Licit

2023.09.28. 14:00

Német világbajnok focista is segít az esztergomi robbantásban elhunyt rendőr családjának

Licit indult a Bayern München sztárjának, Thomas Müllernek a mezéért, az árverésből befolyt összeget az esztergomi robbantásban elhunyt Kónya Gábor Lajos rendőrtiszt özvegyének és gyermekeinek megsegítésére ajánlják fel – írja a Ripost.

Kemma.hu

Thomas Müller dedikált mezére lehet licitálni, amiből a befolyt összeget az elhunyt rendőr családja kapja meg

Forrás: Facebook

Mint arról a kemma.hu is beszámolt, szeptember 20-án a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége egy előre egyeztetett bűnügyi feladat miatt vonult ki az esztergomi Tallér utcában, ahol egy férfi robbantással fenyegetőzött. Az agresszív személy végül be is váltotta ígéretét, detonációt intézett elő otthonában, mely következtében az elkövető és egy rendőrtiszt is életét vesztette.

Azóta nyilvánosságra hozták, hogy Kónya Gábor Lajos volt az áldozat, a 34 éves korában elhunyt édesapát felesége és két gyermeke is gyászolja. A Ripost megírta, hogy a minap egy világméretű összefogás indult a család megsegítése érdekében.

Lőw Zsolt korábbi magyar válogatott labdarúgó, a német Bayern München futballcsapat másodedzőjének kezdeményezésére írták alá a klub játékosai a bajorok huszonötöse, a világbajnoki címmel is büszkélkedő Thomas Müller mezét. Az autogrammokkal teli dresszt pedig most árverésre is bocsátották: a kikiáltási ár 30 ezer forint és egészen október 25. 20 óráig lehet licitálni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában