Összefoglaló

2023.09.04. 11:00

Komáromtól Tatabányáig várják a jelentkezőket ezekre a felhívásokra

Komáromban, Nagyigmándon és Tatabányán is kiveheti a részét mindenki a közösségépítésből.

Kemma.hu

Családi nap lesz ősszel

Családi napi piacra várja a jelentkezőket a Kemence Egyesület. Jelentkezni saját készítésű portékákkal lehet. Jelentkezési határidő: szeptember 15. A rendezvény szeptember 23-án lesz. Jelentkezni a [email protected] e-mail-címen, vagy a 06-70/774-1111 telefonszámon lehet. 

790 évét ünnepli Nagyigmánd

Idén 790 éves a település, így kiállítást terveznek szeptemberre. A lakosokat arra kérik, akinek van birtokában fénykép, ami a falut ábrázolja akár régen, akár napjainkban, bocsássa azt a művelődési ház rendelkezésére. Ha a képek csak digitálisan állnak rendelkezésre, a könyvtárban lehetőség van nyomtatásra. 

Lecsőfőzésre invitálnak

Tizenkettedik alkalommal rendezik meg a Lecsófesztivált Tatabánya kertvárosi városrészében. Szeptember 9-én 13 órától a Kertvárosi Bányász Művelődési Otthonban a kulináris élvezeteken túl egyebek mellett játszóparkkal, csúszdával, városnéző kisvonattal várják az érdeklődőket. Fellép Sőregi Levi, a Bon Bon és a Lángoló Főnix tűzzsonglőrcsoport is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában