Iskolapad

2023.09.06. 15:00

Iskolai hírek a tanévkezdés kapcsán a Bakonyaljáról

Ácsteszéren beiskolázási támoagtás kérhető, Ászáron különleges ajándékot kaptak a diákok.

Kemma.hu

Támogatás Ácsteszéren

Az idei nevelési évre egyszeri beiskolázási támogatást lehet igénybe venni, általános és középiskolás, felsőoktatásban résztvevő tanulók számára. Az igényléshez szükséges nyomtatványt szeptember 4-től lehet átvenni az önkormányzatnál ügyfélfogadási időben. A kitöltött kérelemhez csatolni kell a háztartásban élők jövedelemigazolását, a 14 év felettiek esetén pedig az iskolalátogatási igazolást.

Egyenpólók az ászári diákoknak

A Jászai Mari Általános Iskola munkatársai hetek óta azért készültek a pénteki napra, hogy a tanévkezdés zökkenőmentes legyen. Az ünnepélyen külön köszöntötték elsőseiket, akiket a nyolcadik osztályosok kísértek a helyükre, és egy kitűzővel is megajándékozták őket. A délelőtt folyamán átvették az iskolai egyenpólókat is, amiket a szülői munkaközösség biztosított számukra. Az ünnepségen Garas Mariann igazgatónő beszélt a tanév rendjéről, a tanulói létszámokról, és bemutatta az iskola dolgozóit, majd sikeres tanévkezdést kívánt a gyerekeknek, a szülőknek, dolgozóknak egyaránt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában