Gyász

2023.09.14. 06:04

Gyászol a Bakonyalja: tragikus hirtelenséggel elhunyt Ácsteszér jegyzője

Életének 63. évében elhunyt Varga Sándor, Ácsteszér köztiszteletben álló jegyzője. Az ácsteszéri önkormányzat mély megrendüléssel tudatta a hírt.

Kemma.hu

Az ácsteszéri önkormányzat facebook posztjában emlékezett meg a tragikus hirtelenséggel elhunyt ácsteszéri jegyzőtől. „Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy 2023. szeptember 10-én, életének 63. évében elhunyt Varga Sándor a Bakonyszombathelyi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője”– írják.

Megemlékeznek arról is, mikor került a hivatalhoz. „Varga Sándor 1961. január 25. napján született Zircen. Életét családjának és a köz szolgálatának szentelte. 2011. november 15. napjától Bakonyszombathely Község Önkormányzatának, majd 2014. január 1-től a Bakonyszombathelyi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzőjeként dolgozott. Rövid idő alatt kialakult betegségével folytatott küzdelem után tragikus hirtelenséggel elhunyt” – olvasható a posztban, melyben Ácsteszér Község Önkormányzata és a Hivatal Ácsteszéri Kirendeltségének dolgozói nevében őszinte részvétüket fejezik ki a család részére.

Varga Sándort utolsó útjára szeptember 16. napján 13 órakor kísérik a rédei Református temetőben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában