Közösség

2023.09.21. 07:03

Falunapot tartottak a keréktelekiek

Idén is színes programokkal várták a helyieket és környékbelieket a falunapra.

Kemma.hu

Zenés programok, játékok, arcfestés, fegyverkiállítás és ízletes pörkölt, és persze halászlé várta a kerékteleki összejövetel résztvevőit szombaton délután a faluszéli sportpályánál. Már hagyomány, hogy a program horgászversennyel kezdődik. A megnyitón dr. Veres Zoltán vármegyei jegyző átadta György István polgármesternek a Vármegyejáró sorozatban a településről készített imázsfilmet, és hozzátette: fogadják olyan szeretettel, amilyen odaadással a vármegyei önkormányzati hivatal munkatársai készítették. 

A köszöntők után az óvodások műsorát tekinthették meg, de többek között a Pótkerék együttes és a bakonyszombathelyi Syncron Band is a jó hangulatról gondoskodott. A helyi önkormányzat ínycsiklandozó faluvacsorával kedveskedett a település lakóinak. 

A Vármegyejáró filmsorozat a Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzat megyei identitás programja keretében jött létre. Kerékteleki filmje megtekinthető itt:


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában