Demográfiai Csúcs

2023.09.14. 09:48

Esztergomba jön Halász Judit, a Neoton és Demjén Ferenc

A Demográfiai Csúcs Magyarországon tartandó fő eseményéhez kapcsolódva ingyenes Családi Napra várják a közönséget szeptember 16-án Esztergomban. A főtéren már 10 órától programok indulnak kicsiknek és nagyoknak, hogy aztán délutántól pop-rock sztárok szórakoztassák a publikumot.

Kemma.hu

A Szécheny tér, ahol szeptember 16-án egész napos családi programokkal várják a közönséget

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. O. Z.

A Családi Nap egész ideje alatt légvár, arcfestés, interaktív cirkuszi produkciók, rendőr-, mentő- és autók kiállítása lesz látható a Széchenyi téren szombaton. 11:30-tól a főtéren lévő Kapcsolatok Házában a Csillangó Meseműhely várja a gyerekeket. 

Délelőtt az Esztergom Táncegyüttes és a Fővárosi Nagycirkusz produkcióit láthatja a közönség a nagyszínpadnál, majd 14 órától indulnak a koncertek. Elsőként Halász Judit, majd Filip Gyuri, 18:30-tól pedig a Neoton, végül Demjén Ferenc áll majd a színpadra. Az utolsó két nagy koncert között cirkuszi produkciókkal kápráztatják el a nézőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában