Elkeserítő

2023.09.14. 19:31

Elegük lett a komáromiaknak: ezentúl kamerák figyelik az illegális szemétlerakókat

Kamerarendszer telepítésével akadályoznák meg az illegális szemétlerakást Komáromban.

Körtvélyfáy Dina

Sokan helyeznek el lomokat a szelektív gyűjtőknél

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

Dr. Molnár Attila polgármester legújabb videós bejelentkezésében arról beszélt, hogy főként a szelektív hulladékgyűjtő pontoknál figyelhető meg az elkeserítő tendencia, miszerint a városból, de főként a környező településekről ide hordják egyes emberek a szemetüket, lomjaikat. Hozzátette, köszöni a sok megkeresést a témában, hiszen rendkívül fontos az önkormányzat számára a város tisztasága. Felhívta rá a figyelmet, hogy ez a tevékenység rombolja a városképet, így megálljt akarnak parancsolni a szemétlerakóknak.

Négy helyszínt kameráznak be ennek érdekében, kettőt a Csillag lakótelep környékén, a Barátság lakótelepen és Koppánymonostoron is. Felhívta rá a figyelmet, hogy a kamerafelvételek alapján azonnal intézkedni tudnak majd az illegális szemétlerakókkal szemben. Kiemelte a Kisvárosi Önkéntes Szemétszedők munkáját, valamint az egyéb zöld szervezetekét, amelyek igyekeznek felhívni mindenki figyelmét arra, hogy ügyeljünk a környezetünkre.
 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában