Útlezárás

2023.09.18. 16:37

Autósok, figyelem! A „Meki” teljes vonalán lezárták az esztergomi utcát

Az esztergom.hu közlése szerint a majdani gyorsétterem építése miatt a Simor János utca csak az ott lakók számára használható gépjárművel szeptember 15-étől.

Kemma.hu

A Simor János utca ezen szakasza most mindkét irányból zsákutca a gépjármű forgalom számára

Forrás: 24 Óra

Fotó: Pöltl Zoltán

Olvasóink az Esztergomban épülő McDonald’s étterem iránt intenzív érdeklődését ezúttal egy forgalomelterelésről szóló fejlemény hírével viszonozzuk.

A szeptember 11-ei alapkőletétel után megkezdődtek a konkrét építési munkák az esztergomi McDonald’s majdani étterem és a hozzátartozó területek teljes egészén. A városházi közleményből kiderül, hogy a munkálatok miatt az építkezés miatt a 45. és 74. szám vonalán végig lezárták a gépjármű közlekedés elől a Simor János utca mindkét oldalát. Most vasárnap például az itt lévő evangélikus templomba érkező autós hívek egy távolabbi ponton tudtak leparkolni.

A szeptember 11-ei alapkőletétel után szorgos munka indult meg a majdani gyorsétterem helyén
Fotó: Pöltl Zoltán / Forrás:  24 Óra

A közleményben így írnak a szeptember 15. után kialakult helyzetről: „A Simor János utcán a gépjárműforgalom az Arany János utca felől csak a Sissay köz kereszteződéséig lesz biztosítva, a Terézia utca irányába a gépjárműközlekedés lehetősége megszűnik, az utca mindkét oldala zsákutca lesz; a táblával korlátozott területre a lakók, áruszállító járművek és az építési forgalom hajthat be a 74. és 45. számú ingatlanok vonaláig. A zsákutca korlátozott területen kizárólag az ott lakók és üzlettulajdonosok részére ideiglenes parkolási lehetőség lesz biztosítva.” A főutcával párhuzamos Simor János utca ezen szakaszát minden egyes ponton információs táblákkal látták el, illetve a megváltozott közlekedési renddel kapcsolatos KRESZ-táblákat kihelyezték.

Mint arról korábban beszámoltunk, mutatós látványtervet is közzétett közösségi oldalán az új McDonalds étteremről Hernádi Ádám polgármester. A Simor János utca egykori buszpályaudvara helyére tervezett gyorsétteremről már a képek alapján több érdekesség derült ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában