MÁV

2023.09.07. 10:11

Akár 90 perces késésre is számíthatnak azok, akik Komáromból utaznának vonattal

Csütörtökön, reggel negyed 9-től nem működik a biztosítóberendezés Székesfehérvár állomáson, a vonatok várakozásra kényszerülnek, a kapcsolódó vasútvonalakon torlódnak a vonatok.

Kemma.hu

A mávinform.hu tájékoztatása alapján egy, a székesfehérvári állomáson nem működő biztosítóberendezés miatt a vonatok akár 90 perces várakozásra is kényszerülhetnek, amely miatt a környező vasútvonalakon is torlódik a vonatforgalom. 

Mint írják, a Székesfehérvár állomást érintő vonalakon 45-90 perccel megnőhet a menetidő, jelentős késésekre és járatkimaradásokra kell számítani a délelőtti órákban. A forgalmi változás többek között érinti a Székesfehérvár-Pusztaszabolcs és a Székesfehérvár-Komárom vonalat is. Itt egyes vonatok helyett pótlóbusz közlekedik.

Továbbá a székesfehérvári elővárosi vonatok Gárdonyból fordulnak vissza Budapest felé, valamint az észak- és dél-balatoni vonalon 60-120 perces késésekre kell számítani.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában