Elismerés

2023.09.04. 15:46

A vizek emberét, a Tatai Hódok vezetőedzőjét is kitüntették a vizek városában

Horváth Zoltán Zsoltnak a tatai jégpálya létrehozásában és a jégkorong helyi népszerűsítésében is nagy szerepe volt.

Szalai Nikolett

A tatai önkormányzat képviselő-testülete 2023-ban a Tata Városáért kitüntetés ezüst fokozatát adományozta Horváth Zoltán Zsoltnak, a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. vezérigazgató-helyettesének, aki az elismerést augusztus 20-án, a Kossuth téren megrendezett városi ünnepségen vette át.

A város közösségi oldalán számoltak be arról, hogy Horváth Zoltán Zsolt, Tata sportéletében végzett több éves aktív közösségszervező munkájáért, valamint a tatai jégpálya létrehozásában és a jégkorong helyi népszerűsítésében végzett eredményes tevékenysége elismeréseként részesült a kitüntetésben.

Horváth Zoltán Zsolt a kezdetektől a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. munkatársaként dolgozik a helyi közösségéért. Munkája során kiemelt figyelmet fordít a város szabadidős programjainak helyszínéül szolgáló létesítmények működtetésére, azok élettel, programokkal való megtöltésére. A mozgás jelentős szerepet foglal el életében, hiszen a jégkorongsport tatai népszerűsítésében és a Tatai Hódok Jégkorongcsapat létrehozásában elévülhetetlen szerepet töltött be, jelenleg is aktív közösségépítőként vesz részt városunk sportéletében.

Az elmúlt évek során a hoki igazi közösséggé kovácsolta a gyermekeket és szüleiket egyaránt. Tevékenységének eredményességét mutatja, hogy 2022-ben az U14-es csapat I. helyezést ért el, míg 2023-ban az U16-os korosztály csapata bronzérmet szerzett az országos bajnokságon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában