Ne maradj le!

2023.09.02. 21:27

A nap legfontosabb hírei - 2023.09.02.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Csillék gördültek Oroszlányban: a tűzoltók hatalmas győzelmet arattak a versenyen +fotók, videó. Tizenegy csapat, 54 bátor versenyző, több mint egy mázsás gumitalpas csille és több száz méteres szakasz. Ez volt a jubileumi, vagyis a tizedik csilletoló és oroszlányi verseny számokban. A konferanszié célként tűzte ki, hogy egy perc alatt próbálják teljesíteni a távot a csillések, végül a mezőny csaknem fele hozta is az elvártat.

Örömtáncot jártak a legkisebbek a dorogi ovi átadóján. Az önkormányzat saját forrásából finanszírozta a Petőfi óvoda energetikai korszerűsítését.

Oroszlányban is elkezdődött az idei bányásznap: fotókon az első nap legjobb pillanatai. Összegyűjtöttük az eddigi események fotómontázsait, amelyben az oroszlányi bányásznap legemlékezetesebb pillanatait tekinthetitek meg!

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Tankönyvosztással és tanévnyitókkal kezdődött a tanév. A legtöbb intézményben tanévnyitóval és tankönyvosztással kezdődött a tanév pénteken. A gyerekek biztonságára pedig polgárőrök vigyáznak az utakon.

Megint a kormánypárti szavazókat szidta Márki-Zay Péter. Legújabb interjújában arra célozgatott: kocsmatöltelékek a Fidesz szavazói.

Így működik az online árfigyelő új bevásárlólista funkciója (videó). Új, bevásárlólista funkció segíti a vásárlást az online árfigyelőn, amelynek hatékonyságát bizonyítja, hogy indulása óta 62 termékkategóriából 52-ben átlagosan 7 százalékkal csökkentek az átlagárak - közölte Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő szombati online videójában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában