Dizájn

2023.09.14. 13:00

A Dorkóval szövetkezve ruhamárkává vált Esztergom beceneve

A debütáló DRK és EGOM közös kollekcióját mutatták be szeptember 13-án az esztergomi élményfürdőben. A sajtótájékoztatón a cég, az önkormányzat, illetve a turisztikai vonal vezetői mellett Havasi Gergő vb harmadik bronzérmes többszörös kajak bajnok promotálta a sajtó munkatársai számára a két márka együttműködéséből született termékcsaládot.

Kemma.hu

Közös kollekciót mutattak be

Forrás: 24 Óra

Fotó: Pöltl Zoltán

A DRK, azaz Dorko ruha- és cipőmárka már több éve menő lett több generáció körében, az EGOM pedig Esztergom kvázi beceneveként vált a Hernádi Ádám vezette város imázsának és marketingjének részévé. A szeptember 13-ai bemutatón pólók, pulóverek, melegítő nadrágok, baseball sapkák, passztartók, fémkulacsok, tornazsákok hosszú sorával mutatták be a DRK és EGOM közös kollekcióját. 

Az eseményen Hernádi Ádám polgármester arra hívta fel beszédében a figyelmet, hogy az ismert ruhamárka és Magyarország első városa együttműködése egy egyedi projekt, melyhez hasonlót külföldön látott először, ahol egy város a saját logóját egy menő branddel fűzte egybe. A polgármester hozzátette, hogy a már kész esztergomi logóval felkeresték a DRK vezetését és együttműködést ajánlottak egy közös projektre. A cég vezetése igent mondott, így most a már kiállított termékek indulnak el a siker útján, de paletta tovább fog bővülni, hangsúlyozta Hernádi Ádám. 

A polgármester kiemelte, hogy ezek a ruhák és kiegészítők nemcsak a városba érkező turistáknak, de az esztergomiaknak is készültek. Havasi Gergő, a DRK által hivatalosan támogatott sportoló röviden arról szólt a tájékoztatón, hogy már két éve dolgozik együtt a DRK-val, mint kajakos, melynek során megtapasztalta, hogy a ruhamárkáról híres magyar cégnek van egy olyan világa, ami nemcsak a termékeken és a szlogeneken mutatkoznak meg, hanem a tettekben is. 

Ennek köszönhetően támogattak, s így olyan eredményeket tudok felmutatni a sportban, melyeket a DRK nélkül nem tudtam volna, mondta a bajnok. Szekér Zoltán, az Esztergomi Turisztikai Kft. vezetője az egyes termékfajták bemutatása mellett többek között arról beszélt, hogy a DRK – EGOM termékcsalád innentől kezdve több helyen is kapható lesz, Esztergomban például a DRK nemrég nyílt üzletében, illetve a városi turisztikai cég több irodájában, boltjában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában