Jubileum

2023.09.30. 15:30

100 éves matrónát köszöntöttek Táton

A közelmúltban szerető családja körében ünnepelhette századik születésnapját Lobog Istvánné, leánykori nevén Cserháti Erzsébet, akit csütörtökön Turi Lajos táti polgármester, illetve Erős Gábor, a térség országgyűlési képviselője is felköszöntött.

Walczer Patrik

Lobog Istvánné életét öt unoka és négy dédunoka aranyozza már be

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

Az összejövetelen megtudtuk, hogy Lobog Istvánné Tápiógyörgyén született 1923. szeptember 18-án, hosszú éveken át Esztergomban élt. A családtagjai felidézték, hogy a szépkorú hölgy a Duna-parti városban kocsmárosként, majd a Labor MIM-ben, a konyhán dolgozott és az Alugrafika üzemből vonult nyugdíjba. Három éve sikeresen felépült egy súlyos sérülésből, azóta havonta felváltva kisebbik fia, illetve lánya családjánál lakik.

Lobog Istvánné nagyon szeretett olvasni, kedvenc időtöltésében csak a látásának romlása akadályozta meg. Az ünnepelt szerint hozzátartozói szeretetének és gondosságának köszönhető, hogy a századik születésnapját is jó egészségben élhette meg. A csütörtöki látogatáskor Erős Gábor nyújtotta át számára Orbán Viktor miniszterelnök köszöntő emléklapját, egyúttal jó egészséget kívánt. Lobog Istvánnénak három gyermeke született, akik öt unokával és négy dédunokával ajándékozták meg őt. 

Erős Gábor is felköszöntötte Lobog Istvánnét
Erős Gábor is felköszöntötte Lobog Istvánnét
Fotó: W. P.  / Forrás: 24 Óra

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában