Megható

2023.08.02. 14:31

Szem nem marad szárazon: megható búcsút kapott vármegyénk veterán mentőse +videó

Nem mindennapi videóval jelentkezett az Országos Mentőszolgálat, amelyben egy komáromi mentős búcsúztatta kisbéri kollégáját.

Kemma.hu

Egy igazán szívmelengető és lélekemelő pillanattal örvendeztetett meg mindenkit közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. Mint írják, Tóth Eszter komáromi mentős számára már születése pillanatában nyilvánvaló volt, hogy mentőtiszt lesz belőle, hiszen a Kisbéri Mentőállomás egyik kiváló ápolója, Balogh György segítette világra egy mentőautóban. 

Balogh György 1981-ben lépett be a mentőszolgálathoz és nemcsak hogy megszámlálhatatlanul sok betegnek segített, de rendszeresen segítette a pályakezdő életmentőket is. A szakma egyik “nagy öregének” számító mentőszakápoló hétfőn teljesítette utolsó szolgálatát, mielőtt megkezdte a jól megérdemelt nyugdíjas éveket, Tóth Eszter pedig az alábbi, könnyfakasztó üzenettel köszönte meg neki áldozatos szolgálatát és hosszú, egészségben töltött nyugdíjas éveket kívánt neki.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában