Szemben a forgalommal

2023.08.18. 07:35

Mi történt reggel a tatai körforgalomnál? - valamit nagyon benézhetett a kamionos (fotók)

Két kamion nézett farkasszemet az egyik tatai körforgalomnál péntek kora reggel. Az egyik monstrum sofőrje vélhetően rossz sávból akart behajtani.

Kemma.hu

Egészen megdöbbentő képeket készített péntek kora reggel olvasónk az egyik tatai körforgalomnál. A körforgalom minden országban ugyanaz, egy ágán 1 helyen lehet bemenni és kimenni is. Úgy tűnik, reggel egy román kamionosnak sikerült eltévesztenie.

Olvasónk reggel 5 óra 30 perc magasságában haladt autójával Tatáról kifelé, a Tesco irányába. Arra lett figyelmes a körforgalomhoz közeledve, hogy annak kihajtó ágánál két kamion egymással szemben áll. Mint mondta, abból a pár másodpercből pontosan nem derült ki, hogy mi is történhetett, mindenesetre elég szerencsétlen helyzet alakult ki a kora reggeli órákban. Hozzátette, hogy az eset miatt a Május 1. út irányába nem lehetett kihajtani, kerülni kellett az ipari park felé.

A kamionok miatt nem lehetett a Május 1. út felé kihajtani a körforgalomból
A kamionok miatt nem lehetett a Május 1. út felé kihajtani a körforgalomból
Fotó: BGB / Forrás: Beküldött

Hogy pontosan mi történhetett, az nem derül ki, de nagyon úgy tűnik, hogy a Tatáról kifelé haladó kamionos eltévesztette a saját sávját és a szemköztiből akart behajtani a körforgalomba. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában