Gördüljenek a kerekek!

2023.08.17. 16:00

Megújult a görkorcsolyapálya Tatabányán

Megújult a görkorcsolyapálya Tatabányán. Bencsik János orzsággyűlési képviselő közösségi oldalán számolt be a nagy hírről.

Kemma.hu

"Mindenkinek vannak “gyengéi” . Nálam az egyik ilyen a Lugosi László tanár úr és Fecskés Orsi által irányított Tatabányai Diák Korcsolyázó Egyesület" - írta bejegyzésében a képviselő. 

"Három évtizede kísérem figyelemmel a munkájukat, s Laci ‘Bá ösztökélésére építettük meg polgármesteri időszakomban a görkorcsolya “stadiont”. Tavaly ismét “táncba hívtak”, miszerint a megkopott és balesetveszélyes felületet fel kellene újítani. Időnként sikerül egy-egy komolyabb pénzforrást keríteni a város számára és az egyik ilyen “akció” során polgármester asszonyt arra kértem, hogy annak “elismeréseként” szorítsuk ki a város költségvetéséből a pályakorszerűsítés fedezetét. Megtörtént. Jó szerencsét Lányok és Fiúk! Gördüljenek a kerekek!" írta bejegyzésében Bencsik János. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában