Hagyomány

2023.08.23. 10:58

Jó hangulatban nem volt hiánya az ácsteszériek falunapján

Idén is megtartották a hagyományos falunapot Ácsteszéren. Az imázsfilm is a településhez került.

Szalai Nikolett

Schweighardt Erzsébet 40 évi önzetlen közösségi munkájáért Táncsics emlékérmet kapott az ácsteszéri falunapon

Forrás: Komárom-Esztergom Vármegye Önkormányzata/Facebook

Amíg rotyogtak a finomságok a bográcsokban, addig javában zajlott az ultiverseny. A faluebéd előtt barátságos futballmérkőzéseket is játszottak a labdarúgás szerelmesei. A délutáni megnyitón Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke átadta a településről készített imázsfilmet Vuts Norbert polgármesternek, amelyet a kultúrházban meg is tekintettek a helyiek – olvasható Komárom-Esztergom vármegye önkormányzatának hivatalos Facebook-oldalán

Popovics György elmondta, hogy a TOP Plusz program keretében eddig már százmillió forintos forrás gyarapítja a települést. Vörös János vármegyei identitás programvezető a vármegyei értéktárat mutatta be egy kisfilm vetítésével. Majd színes műsor és szórakoztató kiegészítő programok várták családokat. Kis Grofó betegség miatt kihagyni kényszerült a rendezvényt, helyette Bódi Guszti és Margó szórakoztatta a közönséget.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában