Tanév

2023.08.18. 19:10

Fontos tudnivalók a kisbéri iskolai étkeztetésről a becsengetés előtt

Hamarosan becsengetnek, kezdődik az új tanév. Azonban előtte még szükséges az alábbiakat elvégezni az iskolai étkeztetés igénybevételéhez.

Kemma.hu

A Kisbéri Városigazgatóság hasznos információkat közölt a helyi iskolai étkeztetésekkel kapcsolatosan. Tájékoztatják az érintetteket, hogy a 2023/2024. évi tanévben az étkeztetést, legyen ez menza vagy napközi, a Petőfi Sándor Általános Iskola (Kisbér, Vásártér 1.) aulájában augusztus 21-én, hétfőn, illetve augusztus 22-én, kedden 8 órától 15 óráig lehet igényelni.

Kérik, hogy a normatív kedvezmények igénybevételéhez szükséges igazolásokat (rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül, tartós beteg) a beiratkozáshoz vigyék magukkal.

Felhívják a figyelmet arra, hogy amennyiben a feliratkozás nem történik meg, a gyermek az iskola kezdésének első napján nem étkezhet – olvasható a város hivatalos közösségi oldalán.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában