Ne maradj le!

2023.08.22. 21:18

A nap legfontosabb hírei - 2023.08.22.

Összefoglaltuk a keddi nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Megnéztük, hogyan is készül és mennyibe kerül az ország tortája +fotók, videó. Spicces Füge Respektus és a cukormentes Kikelet sült idén az országnak. A sikeres fogadtatásról és a sütés nehézségi fokáról beszélgettünk a tatabányai mestercukrásszal, Sajdliné Rabóczky Beátával.

Szakértő a szétvert tatabányai esetkocsiról: „az autó negyedét cserélni kellett volna”. A mentőautónak láthatóan olyan sérülései voltak, amit már nem volt gazdaságos megjavítani.

Különleges kívánsággal érkezett Oroszlányba Tóth Vera. Ugyan néhány hete ment férjhez Tóth Vera, karrierje töretlenül halad tovább. A hétvégén például Oroszlányban lépett fel egy borfesztiválon és koncertjének kezdetén elénekelte, hogy semmi nem megy könnyen.

hírlevél, dátum
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Elszállt a férfi agya a dudálástól és kiabálástól, sorompót tört a tatabányai áruháznál +videó. Hiába próbálta élettársa érvényesíteni a parkolójegyet az nem akart felnyílni. A férfi bekattant, majd kézzel törte le azt.

Kiderült, kik kapták a legtöbb pénzt Soroséktól. Soros György 2016 és 2021 között több mint tízmilliárd forinttal támogatta magyarországi hálózatát, a legtöbb pénzt pedig az előválasztásikampány-költései kapcsán ellentmondásokba keveredő Karácsony Gergely vezette főváros kapta.

Nyilvánosságra hozták a békéscsabai hotelben történt késelés felvételét. Szabó Sándort, az ország egyik legjobb kick-box edzőjét egy 27 éves férfi ölte meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában