Vízicsata

2023.08.20. 08:36

A komáromi vízipisztolyosok is hozzájárultak az országos rekordhoz +fotók

Majdnem százötvenen ragadtak fegyvert a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben szombat délután. Ekkor rendezték meg ugyanis az országos vízipisztolycsatát, amelyet a Magyar Fürdőszövetség hirdetett meg.

Körtvélyfáy Dina

Komáromban csaknem százötvenen vettek részt a vízi csatában

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

A kezdeményezéshez harminchét fürdő csatlakozott az országban, egyszerre összesen 5900 vendég vett részt a fergeteges vízi csatában. Ez önmagában rekord volt, hiszen soha ennyien nem vízipisztolyoztak egyszerre, egy időben. Bár az országban több helyütt záporok is voltak, így is több rekordot sikerült megdönteni.

A helyszínek száma is rekord volt, soha nem folyt még vízipisztolycsata tizenöt percen át ennyi fürdőben egyszerre. A hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőben új rekord is született, hiszen mintegy 1200-an lőtték egymást egyszerre, túlszárnyalva az eddigi csúcstartó szigetvári fürdőt. A rekordokat a Magyar Rekord Egyesület irányította és hitelesítette.

Komáromban kiváló volt a hangulat, még az idő lejárta után sem akarták abbahagyni a fürdőzők a küzdelmet. Még azok sem maradtak szárazon, akik a medence partjáról figyelték a harc alakulását.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában