Friss

2023.07.19. 15:37

Változás: sztrájkolnak a színészek, borulnak a filmforgatás miatti lezárások Tatán

Az előre meghirdetett időpontoktól eltérően alakulnak a filmforgatás miatti lezárások a tatai várnál.

Kemma.hu

Ahogy arról már beszámoltunk, filmesek lepték el a tatai várudvart, ami lezárásokkal is jár, így a tataiak az előre meghirdetett időpontokban sem az udvart, sem a vármúzeumot nem tudják látogatni. A Kuny Domokos Múzeum közleményében arról adott tájékoztatást, hogy a lezárások időpontjai megváltoztak.

Mint írták, a tengerentúli filmstúdiókat érintő színész sztrájk a várudvaron zajló filmforgatási munkálatokat is érinti. Ennek okán a lezárásról szóló, előre meghirdetett időpontok is változnak.  

Július 21-én, pénteken a várudvar és a vármúzeum nyitva lesz. 15 órakor  az "Ami a lábunk alatt hever" című kiállításban tárlatvezetés keretében búcsúztatják a római korból származó lófej vértezetet. Ezen a napon 11 és 14 órakor Különleges helyek elnevezésű séták is elindulnak. Július 22-én, szombaton a tatai vár és a várudvar is zárva lesz. Július 23-án, vasárnap a tatai vár és a vármúzeum 9:00 és 17:00 óra között várja látogatóit.

Július 24-én, hétfőn a tatai vár és a várudvar is lezárásra kerül. Július 25-én pedig a megszokott nyitva tartás szerint várják a látogatókat 9:00 és 17:00 óra között, ezen a napon pedig 11 órakor mutatják be azt a különleges arany leletanyagot, amely a legújabb régészeti kiállítás anyagát gazdagítja majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában