Digitális Vándor

2023.07.20. 11:53

Telefonunkkal és Oszival, a hollóval fedezhetjük fel a Pilis élővilágát

Tíz új digitális meseösvényen fedezhetik fel a kirándulók a Pilist és környékét a Digitális Vándor ingyenes applikáció letöltésével, amely már több mint 70 digitális ösvénnyel várja a természetjárókat az ország minden pontján.

Kemma.hu

Oszi és nagypapája vezet végig a kalandokon

Forrás: aktivmagyarorszag.hu

Az Aktív Magyarország és a Pilisi Parkerdő Zrt. közös fejlesztésének eredményeként, az Android és IOS rendszerben egyaránt letölthető Digitális Vándor nevű mobilapplikáció segítségével tíz új meseösvényént, valamint az erdő állatait és növényeit ismerhetik meg a Pilisi Parkerdő címerállatával, Oszival, a hollóval a kirándulók - olvasható az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ közleményében. Mint írták, Visegrádtól az érdi Beliczay-szigetig változatos tájakat mutat meg a tíz ösvény, ilyen például a közkedvelt Holdvilág-árok.

A tájékoztató szerint a meseösvényeken tíz kihívást kell teljesíteni. Állomásonként különböző feladatok várnak a látogatókra, amelyeket Oszi és mindentudó nagyapja segít megoldani. Ha öt ösvényt sikerül bejárni, egy Oszi kitűzőt és egy Budakeszi Vadasparkba szóló belépőt lehet nyerni, amely a Vadasparkban váltható be az öt ösvényt igazoló digitális kitűző felmutatásával. Mint írják, a kamaraerdei ösvény történetét képregényben is élvezhetik a fiatalok. A kiadványt a Budakeszi Vadasparkban vagy az Aktív Magyarország kitelepülésein lehet ingyenesen beszerezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában