MCC Feszt

2023.07.25. 17:45

Minden eddiginél nagyobb durranás lesz az idei esztergomi MCC Feszt

Már csak egy nap van hátra az esztergomi MCC Fesztig, de már most elkeltek a három napra szóló bérletes belépők. A rendezvény előtt, július 25-én, kedden a szervezők meghívták a sajtót, hogy egy bejáráson mutassák be az idei fesztivál helyszíneit.

Pöltl Zoltán

A Richter Színpad már számos hang- és fénytechnikája helyén van, hamarosan készen áll a koncertekre

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. O. Z.

A július 27-étől 29-éig tartó esztergomi MCC Fesztre tulajdonképpen már szinte minden készen áll, s ahogy mondani szokás, már csak az utolsó simítások vannak hátra. A Mathias Corvinus Collegium politikai-, kulturális- és könnyűzenei fesztiválján nemcsak az említett területek sztárjai, de az MCC és partnerintézményei bemutatása is műsorszámba menően várják a közönséget. 

MCC Feszt
Szalai Zoltán, az MCC főigazgatója és Hernádi Ádám polgármester tartotta a sajtótájékoztatót és vezette a bejárást
Fotó: P. O. Z. / Forrás:  24 Óra

A fesztivál növekvő népszerűségét mutatja, hogy a három napra szóló bérletes belépők a kezdés előtti napokban elfogytak, napijegy még mindhárom napra kapható. A sajtóbejáráson résztvevők meggyőződhettek arról, hogy az MCC Feszt, a fellépők, a helyszínek, a technikai felszereltség, a szervezés, a komfort és a város nyújtotta háttér tekintetében minden eddiginél nagyobb durranás lesz. A rendezvény hivatalosan július 27-én, csütörtökön, délután fél ötkor nyílik meg a főtéren. 

Az idei fesztiválra ezúttal a korábbiaknál szélesebb kínálattal, tíznél több helyszínen várják a közönséget. A nyitóesemény és a rendezvénysorozat központi helyszíne, a város szíve, a főtér lesz, azon belül is a Mol-Nagyszínpad. A helyszínek sorában ezen felül ott lesz az ugyancsak a Széchenyi téren található Kapcsolatok Háza, a Suzuki Aréna mellett felállított Suzuki Folk Sátor, a Prímás-sziget déli részén található MCC Aréna, az ugyancsak ezen a részen megnyíló Richter Színpad, a Kis-Duna sétányra berendezett MBH Bank Színpad, a közlekedési csomópontjához illesztett Rákóczi tér Színpad, a 100 évnél idősebb platánfasor alatt kiépülő Edu Sétány, a vízivárosi helyszínéként működő Katona Színpad. 

MCC Feszt
Az MCC Feszt idén több, mint tíz helyszínen várja a közönséget
Fotó: P. O. Z. / Forrás:  24 Óra

Ebbe a sorba tartozik még a Prímás-szigeten lévő Kemping helyszín, a hangulatos Szent István Strandfürdő és már nevében érdekes Hencsergő, ami egy kedves hangulatú lazító, pihenő hely. Aki a fesztivál további részleteiről, a programokról, a helyszínekről, a jegyvásárlásról, az esztergomi szállásokról, helyi közlekedésről vagy akár a fesztivál céljairól, alapvető eszmeiségéről szeretne bővebben tájékozódni az mindenképpen látogasson a rendezvény honlapjára, ahol részletes információkkal szolgálnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában