Kerti parti

2023.07.20. 10:00

Kürtőskalács és gulyásleves is jól megfért egymás mellett Piliscséven

Kerti partit tartott a közelmúltban a Piliscsévi Idősek Klubja, a rendezvényen nagy számban, mintegy hatvanan szórakoztak – tájékoztatott a szervezet a település közösségi oldalán.

Kemma.hu

Az eseményen részt vett Kosztkáné Rokolya Bernadett, Piliscsév polgármestere, dr. Goda Benedek háziorvos és Kosztka Gáborné Erzsike védőnő is. A partin vidám beszélgetés zajlott, régi találkozások és események idéződtek fel és ízletes ételek receptjei is gazdát cserélhettek. A klub jelenlegi és leendő tagjai közül senki sem maradt éhesen: délelőtt Kovátsné Andi sütött kürtőskalácsot az idősekkel, ebédre pedig ízletes gulyáslevest szolgáltak fel, házi csipetkével. Előtte és utána pedig a vendégek által sütött édes és sós süteményeket falatozhatták a piliscséviek. A találkozó közös énekléssel zárult.

 Ravaszné Papp Rita telephelyvezető a közösségi oldalon a bejegyzésben mindenkinek megköszönte a részvételt, külön Kovátsné Andinak a kürtőskalács-felajánlását, továbbá a kollégáinak is a befektetett munkát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában