Rossz idő

2023.07.01. 21:21

Elmosta a felhőszakadás a szombati tatai tűzijátékot: mondjuk, mikor akarják pótolni

A szervezők jelentették be a rossz hírt. De szerencsére nem teljesen marad el a látványshow.

Kemma.hu

A hétvégén zajlik Tatán a Víz Zene Virág Fesztivál, amely egészen sokáig zavartalanul, és remek hangulatban telt. Szombat délután aztán megérkezett az a hidegfront, amelyre az Országos Meteorológiai Szolgálat is elsőfokú riasztást is adott ki a várható zivatarok és felhőszakadások miatt.

Eleinte mindenki abban bízott, hogy nem lesz semmi komolyabb fennakadás, és csendben, esetleg kis eső kíséretében elvonulnak a fellegek. Az angolkerti Apostol-koncert végét el is mosta az eső, és az Öreg-tónál kiépült fesztiválhelyszín is vendégek nélkül maradt. A szervezők még egy vidám hangvételű posztot is közzétettek, amelyben közölték a zuhé tényét, nagyjából egy órával a tényleges felhőszakadás után, aztán sorban kezdték bejelenteni, milyen programot hogyan érint a felhőszakadás.

A szervezők pedig most azt is bejelentették, hogy a szombat estére tervezett látványprogramokat elhalasztják, és vasárnap kerülnek megrendezésre. Ígéretük szerint igazi légi- és víziparádéval készülnek a fesztivál utolsó napjára. Feltéve, ha az időjárás is úgy akarja majd. De reménykedjünk, hogy a vasárnapot már nem fogja elmosni az eső.

Addig is itt a tavalyi, amelyet élőben közvetítettünk:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában