Felújítás

2023.07.30. 13:37

Egyre jobban belakják az új termet a TSC birkózói

A sportolókat újonnan átfestett falak és egy új szőnyegtakaró is várta, amely mostantól Bányász-kék színben pompázik.

Kemma.hu

Az elmúlt hetekben komoly felújítás történt a Tatabányai Sport Club Birkózóinak edzőtermében – olvasható hivatalos Facebook-oldalukon. Sportolóik „otthonában” átfestették a falakat, amelyeken motivációs dekorok is helyet kaptak, valamint új szőnyegtakarót is elhelyeztek, így a régi, sárga szín helyett mostantól Bányász-kék, címerezett szőnyegen hajigálhatják egymást a sportolók.

Így volt ez a szerdai tréningen is, amikor - mint írják - fullgőzzel folyt a munka. Az edzők komoly tréninget tartottak a fiataloknak, akik szorgalmasan dolgozták végig az időt.
Közben Katona Géza, vezetőedző elmondta: a szakosztály augusztus 7-től egy öt napos edzőtábort szervez a versenyzőknek, akik bizonyos napokon a dorogi birkózókkal is találkoznak majd.

Sajnos rossz hírt is érkezett: az U20 Európa-bajnokságon megsérült Balázs Bálint térdszalagszakadást szenvedett, ezért a fiatal tehetséget Budapesten kellett megműteni. Felépülése több hónapig tart majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában