Autósok, figyelem!

2023.07.02. 20:26

Az M1-es nem versenypálya! Mondjuk, hol vannak most terelések

Folytatódnak a felújítási munkák az M1-es autópályán.

Kemma.hu

Továbbra sem érdemes kapkodni azM1-es autópályán A Magyar Közút tájékoztatása szerint Tata térségében újabb szakaszon kezdődtek burkolatfelújítási munkák, amelyhez sávelhúzásos terelést építettek ki. A 65-ös és a 74-es kilométerek között Hegyeshalom irányába a külső- és a leállósáv használható, míg Budapest felé a belső sávon valamint az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom. Grébics pihenőt nem zárták le, oda egy bójákkal kijelölt szűk sávon lehet behajtani, a kihajtásnál viszont nincs gyorsítósáv, ami nagyon megnehezíti a forgalomba való visszatérést, így fokozott figyelemmel kell vezetni. 

Folytatódik a burkolat felújítás a komáromi és a bábolnai csomópont között. A 85-ös és a 94-es kilométerszelvények között pénteken átépítették a terelést, így most a Budapest felé haladókat a külső és leálló sávra terelik. Hegyeshalom felé elbontották a terelést, ezáltal megszűnt a korlátozás, ismét mindkét forgalmi sáv autózható.

Győr elkerülő szakaszán még tart a Rába híd felújítása. Hegyeshalom felé a külső és a leálló sávot lezárták. A 123-as és a 125-ös szelvények között a forgalmat sávelhúzással terelik, irányonként két sáv járható. A főváros felé vezető oldalon a lébényi szakaszon, a 138-as és a 130-as kilométerek között új terelést építettek ki. Budapest felé a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján haladhatnak. Hegyeshalom irányába a külső és a leálló sáv járható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában