Hírlevél

2023.07.05. 21:12

A nap legfontosabb hírei - 2023.07.05.

Íratkozz fel, hogy ne maradj le!

Kemma.hu

Nemcsak a hét, de a nyár egyik legfontosabb híre, hogy olvasóinkon múlik, ki lesz a prímák közt a legprímább. Az idén is tíz példamutató személyiséget, illetve csoportot jelölt a Prima Díjra a VOSZ Komárom-Esztergom vármegyei szervezete. Olvasóink szavazatai alapján valaki Prima Közönségdíjat kap majd.

A foci nem csak a férfiak terepe ám! Extatabányai rendőrnőből lett elismert focibíró Koronczai Cintia őrmester. Tíz éve vezet női NB II.-es mérkőzéseket, a férfi NB III.-as utánpótlásnál és a férfi megye I.-ben pedig asszisztensként van jelen. És bizony nem csak az utcán, de játékvezetőként a futballpályán is rendet tart.

Maszkos mutogatóst láttak Tatán: egy fiatal lányra ijesztett rá a tófarokban. Ha elkapják két évre is hűvösre kerülhet.

A nap kérdése, hogy ez a lámpa mit jelent. Esztergomban új értelmet nyert a teli piros, teli sárga és teli zöld, az egyszer biztos. 

hírlevél, dátum
 

Átláthatatlan pénzügyek és dollármilliók az offshore paradicsomban - ezek jellemzik a Soros-birodalmat a Bennfentes információi szerint. A baloldalt is finanszírozó Soros-hálózat a Kajmán-szigeteken fialtatja a dollárjait.

Intézetbe zárták az albertirsai családirtót, aki sírva érkezett a bíróságra. Videós cikkben számoltunk be arról, hogy mi történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában