Kemma.hu videó

2023.07.02. 07:28

A Bánhidai Limonádé után filmet is nézhettek a Puskinban az érdeklődők +videó

Az idén első alkalommal telt meg a Puskin Művelődési Ház kertje. A Bánhidai Limonádé kellemes kikapcsolódást kínál az érkezőknek: volt, aki hozott is magával kosárkában ételt, italt, mások a helyben kapott limonádét és fröccsöt kortyolgatták a padokkal, ülőpárnákkal tarkított kertben.

Kemma.hu

Limonádé és film várta nemcsak a bánhidaiakat

Forrás: 24 Óra

Fotó: S. G.

Járinka Erik Máté gitárjátékával tette varázslatossá az estét. Kellemes dallamok szóltak, miközben sorra érkeztek a vendégek. A szürkületben pedig előkerültek a műanyag székek, s akinek volt kedve, maradhatott, hogy megnézzen egy kellemes filmet. A kertmozi műsorán ezúttal a Derült égből család című francia szinkronizált vígjáték szerepelt. 

Kis nyáresti kikapcsolódás
Fotó: S. G. / Forrás:  24 Óra

Kertmozi legközelebb július 11–én lesz este fél kilenctől a Puskin kertjében, akkor A Cate McCall per című amerikai szinkronizált filmdráma lesz látható. Július 28–án pedig ismét Bánhidai Limonádéval együtt élvezhetik majd az esti filmet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában