Turizmus

2023.06.14. 12:41

Újabb szálláshellyel várja turistáit Magyarország egyik legszebb fekvésű települése, Súr

Súrt 2016-ban választották Magyarország legszebb fekvésű településének. Színes programok, szépülő község és barátságos emberek csalogatják a látogatókat Komárom-Esztergom vármegye csücskébe.

Kemma.hu

Évről évre egyre többen látogatnak a Bakonyalján található festői szépségű Súrra, amely most egy újabb szálláshellyel várja a turistákat – olvasható Súr Község Önkormányzatának Facebook-odalán

Az Árpád utcai Közösségi ház bútorzat és lakástextília felszerelésének bővítését követően már a család és baráti rendezvények mellett szálláslehetőségként is funkcionál. Három darab emeletes ágyat, gardróbszekrényt, ágyneműket és ágyhuzatokat szereztek be, így az épület 6 fő számára is ideális. A két elkülönült kialakítású vizesblokknak, a nagy közösségi térnek, valamint a fedett terasznak köszönhetően nagyobb létszám fogadására is alkalmas a szállás, ez esetben az udvaron sátrazásra is van lehetőség.

Önellátás esetén konyha áll a vendégek rendelkezésére, de a szállótól 250 méterre található vendéglőben is igényelhető étkezés, a reggelihez szükséges péksütemények pedig a 100 méterre található pékségben vásárolhatók. Egy éjszakára is szívesen látják a kerékpáros, bakancsos és zarándok turistákat is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában