Zseniális hangulat

2023.05.13. 17:11

Videó, fotók: igazi show-t nyomtak a táti teremkerékpárosok a Tour de Hongrie-n

A táti FOX Sport Team - Spinning Kerékpáros és Szabadidős Sport Egyesület igazi show-t nyomott a "pálya szélén" pedálozva a Tour de Hongrie szombati, Komárom-Esztergomot is átszelő szakaszán.

Kemma.hu

A tátiak együtt tekertek a Tour mezőnyével

Forrás: Beküldött

Fotó: Hajdu Bálint

A kinti és benti bringázás táti szerelmesei nem csak szurkolni mentek ki, de 11 órától szabadtéri edzést tartottak, úgy várták a Tour de Hongrie mezőnyét, akik 13 óra körül suhantak át a településen. A szurkolók közül többen is odamentek hozzájuk, hogy felüljenek, kipróbálják a spinner kerékpárokat.

Hajdú Bálint, az egyesület vezetője elmondta, hogy 16 teremkerékpárral, majd' egy tonnát megmozgatva vonultak ki, hogy Tour de Hongrie-s pólóban igazi FOX Sport Team hangulatot csináljanak Táton. Nem áll távol tőlük a közösségépítés, sem a spinning, sem a kinti kerekezés népszerűsítése. A termükben tartott rendszeres edzéseken túl szervezett túráikon alkalmanként 30-40, több nagyrendezvényen pedig 150-200, de akár 400 kerékpárost is örömmel megmozgatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában