Kihívás napja

2023.05.31. 19:53

Kihívás elfogadva: többezren próbálták ki magukat különböző sportágakban Tatabányán

Tavaly kategóriagyőztes volt Tatabánya, így az idén is ez volt a cél a Kihívás napja szervezésekor. A Jubileum parkban több ezren fordultak meg május utolsó napján.

Kemma.hu

Sok iskola diákja látogatott ki a Jubileum Parkba

Forrás: 24 Óra

Fotó: FP

Tucatnál is több óvoda, hat általános iskola és egyesület, valamint szociális intézmény is benevezett a Jubileum Parkban megszervezett Kihívás napi programra május 31-én. Vadóc László főszervező kiemelte: tavaly kategóriagyőztes volt Tatabánya, most is ez a cél. Az idén is jól megmozdult a város, van esély arra, hogy ismét az élen végezzünk. 

Délután háromig tizenkettőezernél is több teljesítés volt, azaz ennyi mozgásformát próbáltak ki az érkezők a parkban elhelyezett harmincféle sporteszköz segítségével. Mivel egy ember akár több tevékenységet is kipróbálhatott, ez összességében hozzávetőlegesen 6-7 ezer embert jelenthet. Voltak azonban sokan, akik saját intézményükben szerveztek sportnapot

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában