Születésnap

2023.05.11. 10:32

Az ünnepelt, a 90 éves Manci néni szívből örül Komárom fejlődésének

Rácz Ferencné Füredi Margitot köszöntötte fel ma otthonában 90. születésnapja alkalmából dr. Molnár Attila, Komárom polgármestere és Vajda Bence önkormányzati képviselő.

K. D.

Dr. Molnár Attila, Rácz Ferencné Manci néni, illetve Vajda Bence

Forrás: Komarom.hu

Fotó: Komarom.hu

Manci néni 1933. május 7-én Komáromban született. Itt is járt iskolába, négy évet a zárdában tanult, négyet pedig a polgári iskolában. Későbbi tanulmányait, a szakmai munkájához kapcsolódóan Budapesten végezte. 1953-ban férjhez ment Rácz Ferenchez, két gyermekük született, Róbert és Márti, négy unokája és két dédunokája van.

A komarom.hu tudósításában olvasható azt is, hogy Manci néni 40 évet dolgozott a Lengyárban, ebből 30 évet meósként, majd 10 évig ügyintézőként. Szép korához képest jó egészségnek örvend, olvas tévét néz, a mindennapokban családja mellett, gondozók segítik. Régebben több városi programon, rendezvényen aktívan részt vett. Mint elmondta, büszke arra, hogy komáromi, szívből örül a város szépítésének, fejlődésének.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában