Ne maradj le!

2023.05.23. 21:53

A nap legfontosabb hírei - 2023.05.23.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Ez komoly! Európai sztárcsapat jelentkezett be a fiatal nyergesi focistáért. A fiatal Fradi-játékost, Varga Zétényt meg is hívták az AS Romához.

Videóban a hegymászófeleség: „mérhetetlenül büszke leszek Szilárdra, ha ez sikerül”. Amíg Suhajda Szilárd a Mount Everestre tart „tiszta mászással”, azaz palackos oxigén és serpák használata nélkül, addig felesége, Legindi Tímea itthon tartja a frontot.

Az év étterme lett a tatai Platán, az esztergomi 42 Restauranté a leginnovatívabb konyha. A Platán Gourmet és a 42 Restaurant ismét együtt érdemelt ki díjat. Ezúttal a Dinig Guide-tól.

hírlevél, dátum
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Ittas és felelőtlen sofőrök, szevasztok! – fokozott rendőri ellenőrzés volt Komáromban. A komáromi rendőrök a baleseti okokkal kapcsolatos jogsértések kiszűrésére tartottak fokozott ellenőrzést május 22-én, hétfőn.

Brüsszel nem járul hozzá a határvédelem költségeihez, de megbüntet minket, ha zsúfoltak a börtönök. Magyarországnak azért kellett meghoznia ezt a döntést az embercsempészekkel kapcsolatban, mert Brüsszel nem járul hozzá a határvédelem költségeihez, viszont megbünteti hazánkat, ha túlzsúfoltak a börtönök – közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden az MTI-vel.

Elképesztő videót mutatott a MÁV: centiken múlt egy nő élete. Majdnem halálra gázolt egy magyar nőt a vonat: zenét hallgatott, észre sem vette, mekkora veszélyben volt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában