Nyugdíj

2023.04.17. 22:12

Pincétől a padlásig ismeri a tatabányai kórházat, most búcsúzik tőle

Harminc évig szolgálta a megyei kórhzat, negyven éve állt először munkába, vezetőjüktől búcsúztak a dolgozók.

Kemma.hu

A Szent Borbála Kórház közösségi oldalán búcsúztak megható posztban Hoffmann Zoltánné, Mónitól, a kórház gazdasági igazgatójától, aki negyven évnyi szolgálat után a nyugdíjba vonulás mellett döntött. Mint írták: pincétől a padlásig, minden szegletét ismeri a kórháznak, előle nem lehetett semmit elrejteni, eldugni, előtte nem maradhatott semmi titokban, hiszen itt „nőtt fel”, a kórház volt a második otthona. A Tatabányai Szénbányáknál dolgozott 1993-ig pénzügyi és számviteli előadóként, ezután került a kórházhoz. 

− Munkámban a folyamatos kihívásokat szerettem a legjobban – mondta Hoffmann Zoltánné, a Szent Borbála Kórház távozó vezetője. − A mérlegelés, az elbírálás, a fontossági sorrend felállítása nagyon nehéz, hiszen az teljesen egyértelmű, hogy a betegellátás színvonala nem sérülhet. Nehéz döntéseket kellett hozni szinte minden órában, megfontoltan kellett gazdálkodni hónapról hónapra és napról napra. Elfáradtam - vallotta be az immár nyugdíjas Móni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában