Negyven nap

2023.04.01. 21:43

Böjtnapló 39.: Eljött a köszönet napja

Imádom, hogy mindenkinek volt hozzám egy kedves szava a böjtölő időszakom alatt. Nagyon jól esett az is, hogy sokan próbáltak segíteni - olykor tényleg nagy szükségem volt rá. Mentálisan és fizikai értelemben is.

Wágner Zsanett

Harcsapaprikás volt aböjt 39. napjának fénypontja. Az összes többié pedig a sok jó szó, többek között

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. Zs.

Köszönöm azt a rengeteg receptet, a gondoskodást és a kész ételeket is. Már alakult is egy “ Mentsük meg Zsanit!” csoport, amelynek tagjai minden héten igyekeztek gondoskodni egy-két jó falatról. Nekem. Értem. És a kis böjtölő pocakomért.

Esküszöm, egy pillanatra elgondolkodtam azon, hogy szeretném én ezt csinálni még néhány hétig. Folytatni is lehetne ezt a jó szokást. Persze, egészen új világ is nyílt a gasztronómiában. Sosem vetemedtem volna olyan ízekre, mint a csicseriborsó, a szejtán és a szójabab, valamint a tofu. Szegényebb is lettem volna. Mint ahogy akkor is az lennék, ha nem mondanék hálát. Mindenkinek. Köszönet.

Erre most egy pohár Irsai helyett egy harcsahalászlét emelek a magasba. De előtte még egyszer ekkora köszönet jár az ellenlábasoknak. Nélkülük nem ment volna. Ez vitt előre. Illetve visz, még egy napig.

 

Címkék#böjt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában