A túlélés mesterei

2023.03.03. 06:44

Videón a hátborzongató előzés: hajszálon múlt a frontális karambol Oroszlánynál

Környe felé a kanyarban pergett le az élete a gyanútlanul érkező autósnak február 15-én délelőtt. De úgy sejtjük, az előzőnek is felment a vérnyomása.

Kemma.hu

Forrás: BpiAutósok

Hét hajmeresztő előzést tett közzé közösségi felületein a Bp-i Autósok Közössége. A csokorba gyűjtött, nagy túléléseket vagy újjászületéseket dokumentáló videók sorában az elsőt Oroszlány határában, a Környei úton, egy kanyarban rögzítette egy autós.

Több autót kielőzve kényszerített az útról való hirtelen letérésre egy szemben, nagy sebességgel közlekedő személygépjármű. Szerencsémre sikerült korrigálnom, hiszen a 90 km/h-s sebességnél az aszfaltról való letérés miatt az autóm hátsó kerekei kifaroltak

– fűzte hozzá a hideglelős felvételhez a szerencsés sofőr. Mint azt a Bp-i Autósok a videóhoz hozzáfűzik, a felvételekkel bizonyosan adnak egy kis munkát a rendőrségnek, de egyik eset mellett sem szabad elmenni.

A második videónál már Veszprémben járunk. A harmadik esetet Fóton, a negyediket az M2-esen, Vác felé haladva, a Gödi lehajtó után örökítette meg egy fedélzeti kamera. Az ötödik eset a 710-es főúton, a hatodikat Kiskunlacháza mellett, az M5 felható felé történt. A hatodik túlélést Csepelen rögzítette egy autós. Mindet látni kell. De csakis videón. Élőben soha.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában