Klippremier

2023.03.29. 15:12

Vadiúj dallal jelentkezett a Follow the Flow - ezzel gyúrjatok a Vízzenére! +VIDEÓ

Kemény és szívhez szóló dal lett a Szélcsend. A csapat tatabányai frontembere, Fura Csé napra pontosan tudja, mikor írta meg a refrén szövegét.

Kemma.hu

Ez a Szélcsend nagyot szól

Forrás: Follow the Flow

Klippremier ébresztette fel téli álmukból a Follow the Flow rajongóit. Fura Csé, BLR és Szakács Gergő új dala március 28-án este került fel a zenekar YouTube csatornájára. A Szélcsendet hosszú munka előzte meg, hogy aztán nagyot robbanhasson.

A dalszöveget, BLR részét leszámítva, ezúttal is a trió tatabányai tagja, Fura Csé írta, aki napra pontosan emlékszik rá, hogy a refrén szövege mikor született meg.

Tavaly február 24-én írtam, akkor, amikor Oroszország megtámadta Ukrajnát. A Szélcsend egy kritikus dal lett, de a mondanivalója az, hogy ha körülöttünk minden sz*r is, de bennünk béke van, azzal szebbé tehetjük az életet

– mondta a frontember.

A Follow the Flow lesz az idei Víz, Zene, Virág fesztivál egyik fellépője. Az elmúlt pár évben nem sokat láthatta őket fesztiválszínpadon a megyei közönség, Tatán pedig igazán régen, még a pandémia előtt járt a zenekar. Így most Fura Csé is nagyon várja a bulit, amire már lehet is melegíteni. Itt a Szélcsend, ami nagyot szól.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában