Társadalmi felelősségvállalás

2023.03.28. 15:00

Szendvicseket osztottak a rászorulóknak Komáromban

Több mint háromszáz szendvicset hoztak a Kemence Egyesület élelmiszer­osztására a nagyigmándi telephelyű Bayer Kft. munkatársai.

K. D.

A Bayer Kft. munkatársai adták át a szendvicseket

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

Schmelcz Gézáné, a Kemence Egyesület elnöke elmondta, ők szervezik meg a városban az élelmiszer­osztást a város három pontján, tizenkét szervezetet összefogva. Közvetlen kapcsolatban vannak a rászorulókkal, ezért kereste meg őket a Bayer Kft., amelynek munkatársai a társadalmi felelősségvállalás jegyében minden hónapban terveznek valamiféle akciót. Ezúttal a cég dolgozói saját kezűleg szendvicseket készítettek, amelyeket átadtak a Kemence Egyesülethez látogató rászorulóknak.

Horváth Zsanett és Gyivicsán Gábor, a Bayer Kft. munkatársai hangsúlyozták, igyekeznek dolgozóikat arra inspirálni, hogy tegyenek jót, jól: céltudatosan és határozottan. ­Schmelcz Gézáné hozzátette, fontos az, hogy az adományok célzottan kerüljenek az arra rászorulókhoz, innen jött a szendvicskészítés ötlete. A folyamatba a Császári Pékség és magánvállalkozók is besegítettek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában