Segítség

2023.03.06. 08:17

Rezsivédelmi támogatás Tatabányán: mondjuk, meddig adhatjátok be a kérelmet

Tatabánya önkormányzata támogatást nyújt a piaci árat fizető (szén, fa, villamosáram illetve földgáz) lakosság részére.

Kemma.hu

A kérelmet április 15-ig lehet benyújtani a tatabányai lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező tulajdonosoknak, haszonélvezőknek, vagy önkormányzati bérlakás esetén bérleti, vagy lakáshasználati szerződéssel rendelkezőknek,adta hírül a város közösségi oldalán. Nem önkormányzati lakást bérlők is benyújthatják a kérvényt abban az esetben, ha a kérelmező érvényes bérleti szerződéssel és ott bejelentett állandó, vagy tartózkodási hellyel rendelkezik.

A támogatást egy családon belül egy személy igényelheti, arra a háztartásra, amelyben életvitelszerűen él. Amennyiben rendelkezik egyéb lakóingatlannal (albérlet, nyaraló, stb...), csak azon ingatlan esetében jogosult támogatásra, amelyikben életvitelszerűen él.

Rezsivédelmi támogatásra akkor jogosult a kérelmező, ha az egy főre számított havi jövedelem nem haladja meg családosok esetén a 133 ezer, egyedül élők esetén a 172 ezer 900 forintot.

A kitöltött kérelem a szükséges mellékeltekkel együtt benyújtható személyesen az ügyfélszolgálaton ügyfélfogadási időben (hétfő: 13-17,30, szerda 8-12, és 13-16, csütörtök: 8-12), a Polgármesteri Hivatal nyitvatartási ideje alatt a bejáratanál elhelyezett gyűjtőládába, illetve hivatali kapun keresztül e-papír formájában. Ha további kérdése merülne fel, az alábbi telefonszámokon érdeklődhet a hivatal Szociális Csoportjánál: 06-34/515-762, 06-34/515-775.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában