Jótékonyság

2023.03.29. 10:24

Koncert, licit segítheti a komáromi diák gyógyulását

Treutz Bálintnak, a komáromi Móra-iskola tanulójának műtétjére, gyógykezelésére rendeznek jótékonysági koncertet április 5-én 17 órakor a Jókai moziban. Bár a koncertre a jegyek már elfogytak, továbbra is várják a felajánlásokat az iskola alapítványán keresztül.

A halmozottan sérült, tizenkét éves kisfiúnak mozgásjavító műtétre van szüksége, amelyet Barcelonában végeznek el. A műtét összege hárommillió forint, emellett az ott tartózkodás és a rehabilitáció is súlyos pénzeket emészt majd fel. Ezért döntött úgy az intézmény tanári kara, hogy felajánlja segítségét a családnak. A műtét követően Bálint ízületei lazábbak lesznek, javul a vérkeringése, javulhat a tartása.

A koncerten Rost Andrea operaénekes és Lakatos György fagottművész lépnek fel, utóbbi tanítványait is magával hozza. Zongorán Bárkányi Éva kísér.

Az iskola Facebook-oldalán emellett licit is indult, amelyekre vasárnap éjfélig lehet licitálni. Aki nem szeretné személyét felfedni, az Enyediné Gáspár Juditnak Messenger-üzenetben is írhat, licitszándékát jelezve.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában