Komárom-Esztergom vármegye

2023.03.30. 09:00

Csütörtöki programajánló

K. D.

Észak-Komárom A Szinnyei József Könyvtárban a Szinnyei Szalon eseményére várják az érdeklődőket. Schäffer Erzsébet önálló estje csütörtökön 18 órakor kezdődik.

Komárom Fikner Piroska Katalin művésztanár Keresd a fényt, a szabadságot című kiállítása nyílik meg csütörtökön 16 órakor a Mozaik Könyvesbolt és Kávézóban. Fikner János Barnabás és ifjabb Fikner József zongorán játszik, majd Lengyel Gábor művésztanár mond beszédet.

Komárom A Mocsai Pajtaszínház A mi Petőfink, avagy hol vagy Petőfi? címmel tart versszínházi előadást. A program csütörtökön 18 óra 30 perckor kezdődik a Mozaik Könyvesbolt és Kávézóban.

Komárom Húsvéti alkotódélutánt szerveznek a Dózsa György Művelődési Házban. A program csütörtökön 16 órakor kezdődik. Lesz tojásfestés, húsvéti asztal- és lakásdíszeket készítenek, illetve állatsimogató is várja az érdeklődőket. Megnyílik Horváth Judit porcelánbaba-kiállítása is.

Nagyigmánd A Magos könyvtárban író-olvasó találkozót szerveznek. A résztvevők Fábián Jankával találkozhatnak csütörtökön 17 órakor.

Tata Új játékokkal várja az érdeklődőket a társasjátékklub a Szociális Alapellátó Intézményben csütörtökön 17 órakor.

Tata Csütörtökön 17 órakor lesz Markovics Ferenc fotóművész Rögzítő Show című kiállításának finisszázsa a tatai várban. Vendég Kocsis L. Mihály irodalomtörténész, beszélgetőtársa Csikós Gábor muzeológus.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában