Versenyek

2023.03.16. 08:00

A tatai talentumos diákok több versenyen is az ország legjobbjai közé kerültek

Több versenyen is jól szerepeltek a tatai Talentum Általános Iskola diákjai. Többen is továbbjutottak az országos döntőre.

Goletz-Deák Viktória

Matekból is a toppon voltak a taleuntomsok

Forrás: Facebook/Talentum Iskola

A tatai Talentum Általános Iskola tizenegy tanulója vehetett részt a Nyelvész verseny vármegyei fordulóján. Nagyon szép eredmények születtek.

 8. helyezés: Ördög Zoé, 2. osztály; 5. helyezés: Fatuska Dorka, 5. osztály; 4. helyezés: Fatuska Hanna és Papp Luca, 3. osztály; 1. helyezés: Rákóczi Júlia, 3. osztály és Rákóczi Dóra, 5. osztály. Az első helyen végzett tanulók részt vehetnek az országos döntőben is.

A kisdiákok bizonyították, hogy nyelvészkedésben is a legjobbak között vannak

Kiválóan szerepelt az iskola a Zrínyi Ilona Matematikaversenyen is. A vármegyei döntő eredményei: 3. osztály: Rákóczi Júlia, 10. helyezés; 4. osztály: Schenk Dániel, 5. helyezés;  5. osztályból többen is a legjobbak közé kerültek: Maszlavér Zente Tamás, 1., Nagy Szonja, 3., Papp Nóra Hanna, 4., Toldi Bendegúz 10. lett; a 8. osztályból pedig Scwarczenberger Hanna Klára ért el 10. helyezést. Az ötödikesek csapatban első helyezést értek el. A csapat tagjai: Maszlavér Zente Tamás, Nagy Szonja, Papp Nóra Hanna. A Talentum három tanulója: Schenk Dániel, Maszlavér Zente Tamás és Nagy Szonja meghívást kapott az országos döntőre. Felkészítő tanárok: Kerti-Rónai Zsuzsanna, Nyakasné Szigetvári Zita és Mészárosné Nagy Éva volt.

Matekból is a toppon voltak a taleuntomsok
Matekból is a toppon voltak a taleuntomsok
Forrás: Facebook/Talentum Iskola

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában