Jótékonysági bál

2023.03.21. 06:29

A nagybeteg Bendegúznak gyűjtöttek Csolnokon

A község vezetője még a tavalyi év végén hirdetett lakossági összefogást egy veleszületett genetikai betegséggel küzdő kisfiú érdekében.

Kolonics Péterné (balra) adta át az összeget Haász Barbarának és Trexler Bendegúznak

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Kettőszáztíz-ezer forint gyűlt össze a csolnoki nőnapi jótékonysági retrodisco bálon, melynek bevételét a minap adta át Kolonics Péterné polgármester Trexler Bendegúznak és édesanyjának. 

Trexler Bendegúznak egy speciális mellényre lenne szüksége, ami elektromos impulzusokkal segítené a tüdejének tisztulását. Az eszköz mintegy 5 millió forintba kerül, amit a család nem tud előteremteni. Ugyanakkor a mellény megkönnyítené a kisfiú életét, sok problémát ki tudnának kerülni vele.

A szülők minden adományt elfogadnak, a felajánlások fogadása érdekében édesanyja, Haász Barbara bankszámlát is nyitott Trexler Bendegúznak. A nőnapi jótékonysági rendezvény is bizonyította a közösség erejét és azt, hogy a csolnokiak baj esetén mindig összefognak. Kolonics Péterné az összeg átadását követően az önkormányzat közösségi oldalán köszönte meg mindenkinek a részvételt, illetve a felajánlásokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában