Zsákbamacska

2023.03.30. 21:29

30 évnyi szerelmük nagy nyereményt hozott az esztergomi házaspárnak (Videók)

A fődíjért is versenyezhettek, végül tárgynyereménnyel térhetett haza Vargáné Szaplonczai Erzsébet és férje, Varga Mihály, akiket a TV2 Zsákbamacska című műsorában láthattunk. Az esztergomi házaspár szerint Majka és Pápai Joci, vagyis a két műsorvezető közvetlensége révén mindenki felszabadultan játszhatott.

Walczer Patrik

Vargáné Szaplonczai Erzsébet és Varga Mihály a műsor minden pillanatát élvezték

Forrás: TV2

A jelentős televíziós rutinnal rendelkező Vargáné Szaplonczai Erzsébet férjével, Varga Mihállyal együtt az elmúlt három évtizedben több vetélkedőben is szerephez jutott, mi több a Zsákbamacska eredeti szériájában is láthattuk őket nézőként. Elárulták, hogy a nosztalgia mellett főképp a nyeremény miatt jelentkeztek az izgalmas vetélkedőbe.

– Fantasztikus hangulatú műsor volt, a többi játékoshoz hasonlóan mi is élveztük a versenyt. A kártyahúzós feladat és az autókulcs keresés is kellően szórakoztató volt. A legizgalmasabb feladvány az volt, amikor kitettek elém néhány filmszínész képét, majd bekötötték férjem szemét és úgy kellett kitalálnia, hogy melyik fotókat választom ki. Ez nem volt nehéz, hiszen harminc éve együtt vagyunk, alaposan ismerjük egymás gondolatait – árulta el.

Vargáné Szaplonczai Erzsébet jó véleménnyel beszélt Majkáról és Pápai Jociról is, akik gondoskodtak arról is, hogy minden versenyző kellően koncentrálhasson és mindenki önmagát adhassa.
– Mikor bejöttek, kezet fogtak mindenkivel, nagyon közvetlenek voltak, jófejek, mint az életben. Örültem neki, hogy ők voltak a műsorvezetők, hiszen az epizód rögzítése közben szinte észre sem vettük, hogy a tévéfelvétel készül – tette hozzá.

Mivel másik két játékos lemondott a főnyereményről, így az esztergomi házaspár harcba szállhatott a fődíjért is. Szeretnek kockáztatni, így éltek is a lehetőséggel. Bár végül nem ők vihették haza az főnyereményt, ez cseppet sem vette el a kedvüket. Egyébként a Hűséget nem vakságot játékkal Dyson hajformázót kockáztatták meg a fődíj reményében. Végül egy televíziót, sörcsapot és fülhallgatót nyertek 360 ezer forint értékben a fődíj játékon.

– Elégedettek voltunk mindennel, ha tehetnénk, nagyon szívesen visszatérnénk a műsorba, hiszen jó volt együtt játszani a műsorvezetőkkel – mondta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában