Elismerés

2023.02.21. 16:11

Szavazás indul: 8 komárom-esztergomi orvos is esélyes a Szent-Györgyi Albert Orvos díjra

Megkezdődött A Szent-Györgyi Albert Orvos díj szavazás február 20-án, hétfőn A voksolás öt vármegyében zajlik.

Kemma.hu

Forrás: Tata.hu

Február 20-án, hétfőn elindult a Szent-Györgyi Albert Orvosi díj 2023 szavazása. Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Fejér, Veszprém vármegyéket hat régióra osztotta a szavazás kezdeményezője.

Az Északnyugat-Magyarország lista jelöltjeire március 20-áig lehet leadni a szavazatokat az online felületen. A Díjátadó Gála pedig április 12-én lesz Budapesten.

A listán lehet találkozni dr. Bánky Balázs Phd. sebész nevével Tatabányáról, aki jelenleg a 46. helyen áll, valamint dr. Rosario Susai Vijayaraj sebész, proktológus nevével Dorogról, aki jelenleg a 60. helyet tudhatja magáénak. Rajtuk kívül lehet még szavazni dr. Böcskei Csaba PhD pulmonológusra, onkológusra a Szent Borbála Kórházból, dr. Suleiman Haitham háziorvosra, belgyógyászra a Sárberki Háziorvosi Rendelőből, dr. Emődi Karolin aneszteziológusra, dr. Ungár Dénes sebészre, érsebészre, valamint ifj. dr. Szokoly Miklós traumatológusra az esztergomi Vaszary Kolos kórházból, és dr. Gál Zsuzsanna háziorvosra, oxiológusra is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában