Segítség

2023.02.07. 12:25

Segítséget kérnek a tatai állatvédők, sürgősen befogadót keresnek Bosconak

Hatalmas segítségre van szüksége a tatai Tiszta Szívvel az Állatokért Alapítványnak. A nemrég műtött kutyusnak, Bosconak sürgősen ideiglenes otthonra lenne szüksége.

Goletz-Deák Viktória

Forrás: Facebook/Tiszta Szívvel az Állatokért Alapítvány

Bosco ideiglenes befogadójának családi okok miatt hirtelen el kell utaznia, így Bosconak nincs meleg helye, ahol álomra hajthatná fejét. Az alapítvány közösségi oldalán kér segítséget, hogy helyt találjanak a lábadozó kutyusnak. Mint arról korábban beszámoltunk: az elütött kutyusnak sürgős műtétre volt szüksége, mert combcsontfeje letört. A komoly beavatkozás után még 2-3 hétig lakásban kell pihennie.

– Sürgősen keresünk Tatán olyan állatbarát nyugdíjast, otthonról dolgozó személyt, családot, aki mellett nyugodtan gyógyulgathat a műtéti sebe. 
Bosco nagyon nyugodt kutyus, sokat pihen, nem rongál, kaki, pisi után már iszkol is helyére. Egy igazi, jámbor, szeretetéhes, emberfüggő négylábú. 
Mindent költségét, élelmét a Tiszta Szívvel az Állatokért Alapítványunk állja, csak melegre és szeretetre lenne szükség. Álomgazdi jelentkezését is várják, kezelése miatt egyelőre Tata, Tatabánya környékéről! – írják posztjukban.

Ha tudsz segíteni, vagy szeretnél a gazdija lenni Bosconak, hívd az alábbi telefonszámot: +36708843038

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában